joi, 27 august 2009

COMUNICAT AL ORGANIZATORILOR CONFERINTEI DE LA BRASOV CATRE MEDIATORII AUTORIZATI

Stimati mediatori

Dupa cum cunoasteti in data de 05.09.2009,la Brasov va avea loc ,,Conferinta Extraordinara a Mediatorilor”din Romania.

Principalul obiectiv al conferintei il constituie,,Deblocarea activitatii Consiliului de mediere si relansarea profesiei de mediator”,blocaj si colaps datorat neglijentei membrilor Consiliului de mediere aflati in functie,in slaba gestionare a actului de management si continuarea alegerilor din 23.05.2009 in conditii de abuz si ilegalitate cu incalcarea flagranta a prevederilor Legii 192/2006,a Regulamentului de Organizare si Functionare al CdM si Hotararilor aflate in vigoare la acea data.

Ilegalitati si abuzuri care au aruncat institutia medierii intr-un abis fara fund si margini,plutind ca un vas in deriva.

Avem onoare de a va informa ca pana in prezent conferinta se bucura de sprijinul si participarea a 434 mediatori conform sondajului instituit pe Jurnalul Mediere,dintre care un nr de 196 mediatori,si-au anuntat prezenta in scris la lucrarile conferintei.

Lista inscrierii si participarii la lucrarile conferintei este deschisa oricarui mediator autorizat indiferent de apartenenta la una din organizatiile mediatorilor existente pe teritoriul Romaniei ,mediatorilor independenti precum si membrilor CdM fara putere de decizie.

Mediatorii vor fi stapanii conferintei.

Pentru mediatorii care nu si-au anuntat inca participarea din cvarii motive,acestia se pot inscrie la lucrarile conferintei trimitand un e-mail pe adresa tatu_tudor2006@yahoo.com cu mentiunea,,particip la conferinta”

Intrucat a fost luata legatura cu administratorul salii de conferinta in vederea suplimentarii locurilor,deoarece spatiul permite,asteptam inscrierea dvs.pana in data de 03.09.2009 inclusiv

Detalii despre programul evenimentului gasiti dand click pe banerul conferintei existent la inceputul fiecarui articol.

Deasemenea detalii despre cazare se gasesc in pagina dinamica a jurnalului.

Va multumim anticipat pentru participare

Organizatori

Mediatori Tudor Tatu & Asofronie Constantin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu