luni, 11 aprilie 2011

IN ATENTIA TUTUROR MEDIATORILOR AUTORIZATI SI ASOCIATIILOR PROFESIONALE ALE MEDIATORILOR

Avand in vedere Decizia Curtii Constitutionale prin care a statuat art III din L 370/2009 este constitutional , constatam ca membrii Consiliul de mediere incepand cu data de 06.01 2010 sunt illegali si nu mai poat lua nici o hotarare.

In aceasta situatie numai mediatorii autorizati au sarcina sa organizeze o adunare generala care va avea ca punct principal constituirea unei comisii pentru organizarea de alegeri pt. Cdm, precum si calendarul acestora.

Uniunea Mediatorilor Bancari se ofera sa organizeze aceasta adunare generala si propune ca acesta sa se desfasoare in perioada 20-30 mai la Brasov sau al oras ales de comun acord.

Cheltuielile aferente acestei Adunarii Generale (sala,pliante,coffee break etc.)vor fi suportate in mod egal de catre toate asociatiile participante.

Intrucat o parte dintre mediatorii autorizati sunt inactivi propunem ca cvorumul legal acceptat , pt ca aceasta AG sa poata hotara formarea comisiei, sa fie de 85% din numarul total al mediatorilor inscrisi in tablou.

Propunem ca un mediator sa nu poata reprezenta (cu procura autentica)decat un singur mediator, nu prin proportionalitate.

In cazul in care nu se intruneste cvorumul la prima AG , aceasta va fi organizata a doua zi ,in acelasi loc la ora 14,00 si va putea hotara cu jumatate plus unu din numarul celor prezenti.

In comisia de organizare a alegerilor nu vor putea face parte actualii membrii ai Cdm, formatorii precum si persoanele care activeaza in scolile de formare ale acestora si care sunt mediatori.

Va rugam sa intelegeti gravitatea situatiei in care ne aflam noi ca mediatori precum si mediera din Romania si va rugam sa va implicati in mod responsabil la iesirea din aceasta criza .

Trebuie sa actionam hotarat si sa nu mai lasam medierea pe mana altora care au ras de noi pana cum.

La aceasta propunere a UMB , va asteptam cu noi propuneri pana pe data de 15.04.2010 iar prin alegerea celor mai bune idei din partea tuturor asociatiilor si a mediatorilor sa facem ca aceasta AG sa scoata medierea din starea de apatie in care se afla acum si sa avem un Cdm care sa ne reprezinte si sa ne sprijine interesele.

In cazul in care pana la data de 15.04.2010 nu ne veti comunica raspunsul si propunerile dumneavoastra , consideram ca sunteti de accord si sprijiniti propunerile noastre.

Va asteptam cu propuneri si idei la adresa de e-mail: mediatorbancar@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu